ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Υπηρετούμε τον συγκεκριμένο χώρο από το 1992 ως ανεξάρτητη εταιρία BTL πλήρως εξοπλισμένη για προσφορά εξειδικευμένων υπηρεσιών προώθησης πωλήσεων σε διακεκριμένες εταιρίες-ηγέτες στους κλάδους τους, υποστηρίζοντας την επίτευξη των στόχων τους στην αγορά.

 

Σαν εταιρεία θεωρούμε την επιτυχία των πελατών μας και δική μας. Σκοπός μας είναι να συμμετέχουμε ενεργά στα προγράμματα προώθησης πωλήσεων των πελατών μας με αφοσίωση και διαφάνεια σε σταθερές μακροχρόνιες συνεργασίες – και ποιότητα έναντι ποσότητας – με ανταποδοτικότητα για τα προϊόντα/υπηρεσίες τους και ανάδειξη της εικόνας τους στο κοινό-στόχος κατά περίπτωση.

 

Στη πορεία αυτή εκτός από την εσωτερική μας δομή έχουμε επίσης αρωγούς και επιλεγμένους αξιόπιστους εξωτερικούς συνεργάτες στοχεύοντας στην ποιότητα του αποτελέσματος. Η συνολική εμπειρία μας στον χώρο συμβάλλει στην υιοθέτηση αποτελεσματικών τεχνικών διοίκησης και υλοποίησης των προγραμμάτων μας.

 

Παράλληλα με τα κεντρικά μας γραφεία στην Αθήνα, διατηρούμε υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη και αξιόπιστους ανταποκριτές σε Πάτρα, Κρήτη, Λάρισα, Ιωάννινα, Καβάλα και κατά περίπτωση στη Ρόδο για κοστολογικούς λόγους αλλά με ίδια κριτήρια συνεργασίας.

2.1.1 Who we are - pexels free